Svetleće reklame

Vreme u kom živimo nam donosi nove uslove za pozicije u poslovnom svetu.
Tako da Vaš imidž govori o Vašoj uspešnosti. Ono po čemu se mi razlikujemo kao Vaši sadašnji ili budući partneri je naše iskustvo u izradi najmodernijih, kvalitetnih i moderno dizajniranih svih tipova svetlećih reklama.
Reklame se najviše koriste na objektima za isticanje firme, a sve je više zahteva da se Firma ili brend istaknu u samom poslovnom prostoru, tržnim centrima, holovirna, Mega marketima, gde je velika poseta i cirkulacija ljudi.
U našoj galeriji (link) možete pogledati neke reklame koje smo do sada radili i nadamo se da ćete nam se javiti za saradnju, da našem timu iznesete predlog, a na nama je da uradimo sve ostalo
1. LIGHT - BOX - reklame
IZRAĐUJU SE OD PLASTIFICIRANOG ALUMINIJUMSKOG LIMA ili plexiglasa. Prosvetljene su fluo ili led osvetljenjem.
3. 3D znakovi i slova
To su reklame koje se prave kao pojedinačna slova koja se stavljaju na podlogu - već postojeću ili po želji kupca. 3D elementi su osvetljeni led ili neonskom rasvetrom.
4. APOTEKARSKI KRSTOVI I ZNAKOVI ZA SPECIJALISTIČKE OPTIČARSKE RADNJE
To su reklame tipske skoro uvek istih dimenzija, izrađuju se od plexiglasa sa led, fluo ili neonskorn rasvetom.
5. FRIZOVI
Frizovi su svetleće ili nesvetleće reklame koji se montiraju i oblažu nastrešnice, samostalne objekte, markete, auto-perionice a najčešće se koristi za benzinske stanice. Izrađuju se od vakumiranog klirita, rolovanog alu lima, alubonda i za osvetljenje. Sa koriste led moduli, led trake, fluo cevi, neonske cevi u zavisnosti od želje kupca.

Zašto da se odlučite za nas?
1. Iskustvo od 20 godina
2. Prilagođavamo se Vama sa cenama i rokovima
3. Koristimo materijale sa atestima i dostupne uvek na domaćim tržištima
4. Pratimo trendove
5. Dobijate 3D vizuelni crtež – viziju Vaše reklame
6. Garancije za kvalitet i garantni rok i obezbezbeđen i posle garancije

Referentna lista;
AMSS, HBIS, Sani Optik, N-Sport, N-Fashion, Adiddas, AIK banka, Stakloterm, Doormont, Mint, Yazaki, Toyo Tires, Kong Tyre, Holliday, Bex, Aks, In Tehnik, ŠAM market, You Mart, Mindi, Gradina Cink, Zdravlje Plus, Divino, Zorka keramika, Hidroterma, Restoran Diverzija, Buzz, Pet Shop, Pekara Klas, Belgrade Waterfront, Obuća Paar, Leon, Ladi, Bedora, Savremena Gradnja, Subway, Comex, Adonis, Sofarm, Apoteke Flos, Melisa, Galen farm, Tomsin, Gorenje, Bosch, Beko, Tehnik market, Domax, Elegance Beauty SPA, Hello Smile, Lacoste, Futurino, Red Queen, MAN, Hyundai, Stihl, Puma, Star market, Slatko i Vitko, Automaterijal, Bahus, Disciplina, Medicom, Euforia...